یکشنبه ۲۳ دى ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

تامین ارز به روش برات اعتباری، تامین مواد اولیه را تسهیل می‌کند
تامین ارز به روش برات اعتباری چنانچه به‌درستی اجرا شود، فرآیند تخصیص ارز برای تامین مواد اولیه وارداتی را سرعت می‌بخشد و تسهیل می‌کند.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، نایب‌‌‌‌‌‌‌رئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران با بیان این مطلب که اعضای کمیسیون قرار است گزارش جامعی از مشکلات و پیشنهادات اجرایی در‌برابر بحران برق صنایع ارائه دهند، تصریح کرد: بخشنامه بانک‌مرکزی درباره استفاده از روش برات اعتباری به‌منظور تامین ارز در زمان واردات، اگر به‌درستی اجرا شود، فرآیند تامین مواد اولیه تولید را سرعت می‌بخشد.

جبال‌‌‌‌‌‌‌بارزی با اشاره به بحران کمبود انرژی گفت: بر اساس آمار‌های موجود، صنعت برق با کمبودی حدود ۲۵‌هزار‌مگاوات مواجه بوده که این مساله فشار سنگینی را بر دوش صنایع وارد‌کرده و منجر به قطعی برق بنگاه‌های صنعتی شده‌است.

این فعال اقتصادی با نگاهی به چالش‌های ناشی از کمبود برق، تاکید کرد: اعضای کمیسیون صنعت اتاق ایران تصمیم دارند، ظرف ۱۰ روز گزارشی جامع از مشکلات و پیشنهادات مشخص برای رفع بحران انرژی تدوین کنند. این گزارش به رئیس اتاق ایران، وزرای نیرو و صنعت، معدن و تجارت ارائه خواهدشد تا راهکارهای عملی برای برون‌‌‌‌‌‌‌رفت از این معضل بررسی و اجرایی شود.

نایب‌‌‌‌‌‌‌رئیس کمیسیون صنعت در بخش دیگری از سخنان خود به بخشنامه اخیر بانک‌مرکزی درباره تخصیص ارز اشاره کرد و توضیح داد: طبق این بخشنامه، بنگاه‌های تولیدی می‌توانند از گزینه تامین ارز به روش برات اعتباری در زمان ثبت‌سفارش استفاده کنند. بر اساس اعلام بانک‌مرکزی، این فرآیند ظرف ۴۸ساعت انجام و امکان واردات کالا و ترخیص ۱۰۰‌درصدی آن از گمرک فراهم می‌شود.

عضو هیات‌نمایندگان اتاق ایران ادامه‌داد: تولیدکنندگان پس از ترخیص‌کالا، ۴۵ روز فرصت دارند تا ارز موردنیاز خود را از طریق مرکز مبادله تامین و پرداخت کنند. این رویه جدید، اگر به‌‌‌‌‌‌‌درستی اجرا شود، می‌تواند زمان تخصیص ارز که پیش‌‌‌‌‌‌‌تر بین سه تا ۶ ماه بود را به شکل چشمگیری کاهش دهد و فرآیند تامین مواد اولیه را تسهیل کند.

جبال‌‌‌‌‌‌‌بارزی تاکید کرد: رفع بحران انرژی و اصلاح فرآیندهای تخصیص ارز، دو اولویت اصلی صنایع کشور هستند. امیدواریم با پیگیری‌های مستمر کمیسیون صنعت و همکاری دستگاه‌های مرتبط، بتوانیم موانع موجود را کاهش دهیم و شرایط بهتری برای فعالیت تولیدکنندگان فراهم کنیم.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاندهای پلی‌کربنات: نسوز، الیاف‌دار، رنگی و PC/ABS قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟