راهکار جدید دولت برای جذب ارز پتروشیمیها/خوراک ۳۸۰۰تومانی بگیرید
یک مقام مسئول از تصمیم جدید برای ارایه خوراک ارزان به پتروشیمیها خبر داد و گفت: شرکتهای پتروشیمی در قبال دریافت خوراک با نرخ دلار ۳۸۰۰ تومانی، ارز خود را ۴۲۰۰تومان به دولت میدهند.
تنظیم بازار چهارگانه برای صنعت پتروشیمی
نوسان قیمت مواد اولیه پتروشیمی در بازار داخلی موجب شده تا بسیاری از واحدهای مصرفکننده با نگرانیهای جدیدی در مورد تامین منابع اولیه تولید روبهرو شوند. در کنار این موضوع عدم تعادل در بازار و برتری شدید تقاضا بر عرضهها موجب شده تا نیاز به مدیریت بازار بیش از پیش حس شود.
مصنوعات پلاستیکی دارای بیشترین تقاضا در بازار عراق
رایزن بازرگانی ایران در عراق گفت: مصنوعات پلاستیکی از نظر ارزآوری و محصولات معدنی از لحاظ حجمی بیشترین جایگاه را در سبد صادراتی ایران به عراق دارند.
فروش بطری تحت نظارت تعزیرات حکومتی قرار گرفت+ سند
فروش بطری مصرفی صنایع مواد غذایی، برای جلوگیری از گرانفروشی این محصول، تحت نظارت سازمانهای حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و تعزیرات حکومتی قرار گرفت.
معیارهای دانش بنیان شدن محصولات و شرکت های فناور اعلام شد
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معیارهایی برای ارزیابی «شرکتها» و «کالاها و خدمات» در نظر گرفته است تا شرکت ها و محصولات شان به مرحله دانش بنیانی برسند.
مهم: واحدهای تولیدی هر سه ماه راستی آزمایی می شوند/ 3 شاخصه مهم کدامند؟
یکی از اعتراضات به حق تولیدکنندگان واقعی به خریدهای بورس کالا، انجام خرید توسط کدهایی است که هیچ فعالیتی ندارند و با در اختیار گذاشتن کد خرید خود به دلالان، باعث اختلال در بازار و نرسیدن مواد اولیه به واحدهای فعال و تولیدکنندگان واقعی هستند.
افزایش قیمت مونومر استایرن در آسیا
در هفته گذشته قیمت منومر استایرن (SM) به شدت در آسیا افزایش یافته است. بالا رفتن قیمتها عمدتا به دلیل بالا رفتن قیمت اتیلن و بنزن و همچنین تقاضای بالا در منطقه بوده است. وضعیت قیمت استایرن منومر در کره جنوبی، هند، آسیای جنوب شرقی و چین را در این پست بخوانید.
افزایش ادامهدار تورم تولیدکننده/ گرانیهای بیشتر در راه است؟
نگاهی به آمارهای تورم تولید کننده در پایان سال ۹۶ نشان میدهد، با افزایش این شاخص نسبت به سالهای ۹۴ و ۹۵ و افزایش قیمت ارز در سال جاری باید منتظر افزایش بیشتر تورم تولید کننده در ماههای آتی باشیم.
ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی غیرمجتمع ها ابلاغ شد
بر اساس اخبار موثق رسیده به ویکی پلاست، ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی ها توسط بنگاه ها یا اشخاص به گمرک ابلاغ شد و از این پس تنها پتروشیمی ها و نمایندگان رسمی فروش پتروشیمی، مانند شرکت بازرگانی پتروشیمی و تاپکو، امکان صادرات خواهند داشت.
بعد از تاپیکو نوبت واگذاری امیرکبیر و شازند است
بعد از ادغام تاپیکو و هلدینگ خلیج فارس خبر واگذاری امیرکبیر و شازند به گوش می رسد. پتروشیمی های دیگری که زمزمه واگذاری آن ها شنیده می شود، شازند اراک (متعلق به بانک ملی) و امیرکبیر (متعلق به بانک رفاه است).
دو غول پتروشیمی «تاپیکو» و «هلدینگ خلیج فارس » ادغام میشوند
مدیر عامل شستا ادغام دو غول پتروشیمی دولت «هلدینگ خلیج فارس» و «هلدینگ نفت و گاز تامین اجتماعی» را تایید کرد.
شوک جدید کاهش قیمت در راه است/ ابلاغ ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی از هفته آینده
خبرهای موثق رسیده به ویکی پلاست حکایت از تکمیل و نهایی شدن مکاتبات لازم برای ابلاغ ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی به گمرک جمهوری اسلامی دارد.
پربازدیدترین مطالب
- آیا ارز توافقی جایگزین ارز نیمایی شد؟
- اعلام قیمت پایه محصولات پتروشیمی تا 9 دی 1403 + دانلود قیمت ها
- خداحافظی رسمی با نیما؛ قیمت ارز بازار توافقی اعلام شد
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ سه شنبه 27 آذر 1403
- تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی تا 13 دسامبر 2024