به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد: به گفته فعالان، نوسانگیران در روزهای سهشنبه و چهارشنبه سعی کردند، دلار را در کانال 24 هزار تومانی جلو ببرند. با این حال، مقاومت بازارساز نشان داد که خط قرمز برای او، مرز 24 هزار تومانی است و اجازه نخواهد داد که قیمت بالای آن، بهراحتی بسته شود. تحلیلگران فنی باور دارند، در صورتی که اسکناس آمریکایی زیر خط 23 هزار و 800 تومانی تثبیت شود، احتمال افزایش بیشتر فروشها وجود خواهد داشت.
دیروز صرافیهای بانکی نیز قیمت فروش دلار را کمی پایین آوردند و سعی کردند سیگنال کاهشی را به بازار منعکس کنند. ساعت 4 بعدازظهر روز سهشنبه، دلار در صرافیهای بانکی 23 هزار و 350 تومان قیمت خورده بود که کاهشی 100 تومانی را نسبت به روز دوشنبه نشان میداد. با وجود افت روز سهشنبه صرافیهای بانکی، فاصله قیمتی آنها با بازار آزاد حدود 500 تومان باقی ماند تا تقاضای کاذب زیادی نیز وارد بازار ارز نشود.
به گفته فعالان، یکی از عواملی که موجب شد دلار در مسیر افزایش حرکت نکند، کاهش تقاضا در بازار حواله بود. بر اساس صحبتهای فعالان، دیروز در بازار تقاضای خاصی برای حواله درهم وجود نداشت و حجم معاملات پایین آمده بود. در کنار این گفته میشد که نرخ حواله درهم به زیر محدوده 6 هزار و 600 تومان رفته است. تحلیلگران فنی عنوان میکنند، در صورتی که درهم زیر محدوده 6 هزار و 500 تومان تثبیت شود، حجم فروشها در بازار ارز داخلی به شکل معناداری رشد خواهد کرد. نرخ حواله درهم و دلار با یکدیگر رابطه مستقیم دارند و به طور سنتی انتظار میرود که کاهش یکی منجر به افت دیگری شود.
در روزی که در بازار دلار و درهم تقاضای زیادی وجود نداشت، سکه امامی راه افزایشی را در پیش گرفت. فلز گرانبهای داخلی در روز گذشته 50 هزار تومان رشد را به ثبت رساند و به بهای 10 میلیون و 850 هزار تومان رسید. افزایش بهای سکه در شرایطی رخ داد که بهای اونس طلا در بازارهای جهانی نیز رشد خاصی را تجربه نکرده بود.
به گفته فعالان، سکهبازان در روزهای قبل نسبت به روند قیمتی دلار خوشبین نبودند، ولی ماندگاری دلار بالای محدوده 23 هزار و 800 تومان، افزایشیهای بازار سکه را خوشبین کرده است. در کنار این، برخی از سکهبازان تصور میکنند، رشد بهای اونس طلا در روزهای آتی ادامه خواهد یافت. از نگاه آنها تا زمانی که طلای جهانی بالای محدوده هزار و 900 دلاری قرار دارد، میتوان به رشد قیمت فلز زرد خوشبین بود.
از روز سهشنبه روند بازار سکه تغییر کرد. سکهبازان تا این روز با احتیاط زیادی رفتار میکردند و تمایل زیادی به خرید نشان نمیدادند. روز سهشنبه خریدها به طور معناداری بیشتر شد، به طوری که فلز گرانبهای داخلی دو برابر دلار رشد کرد. روز چهارشنبه نیز سکه روندی مخالف با دلار داشت.
عدم تناسب بین رشد سکه و دلار موجب شد که حباب فلز گرانبهای داخلی یک بار دیگر مثبت شود. در روزهای قبل حباب سکه منفی شده بود و ارزش بازاری سکه به زیر ارزش ذاتی آن رفته بود. به گفته فعالان، تا زمانی که بهای سکه بالای محدوده 10 میلیون و 800 هزار تومانی قرار دارد، خریداران بازار فلز گرانبهای داخلی را ترک نخواهند کرد.
ویکی پلاست| مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه