به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، واکنش سکه به افزایش قیمت دلار، نزدیک شدن به مرز 12میلیون تومانی بود. روز سهشنبه، سکه امامی 210 هزار تومان رشد را تجربه کرد و روی عدد 11 میلیون و ۹10 هزار تومان قرار گرفت.
به گفته فعالان، پس از اینکه در روز دوشنبه دلار افت قابلتوجهی را تجربه کرد، بخشی از معاملهگران تصور کردند که اسکناس آمریکایی خود را آماده برگشت به کانال 24 هزار تومانی میکند.
با این حال خریدها در معاملات پشتخطی روز دوشنبه از محدوده 25هزار و 400تومان رشد کرد. حمایت دلار در محدوده یادشده موجب شد که فروشندگان برای حضور در بازار بار دیگر ریسک نکنند.
برخی از بازیگران، تغییر روند قیمت دلار را وابسته به اخبار سیاسی دانستند. به گفته آنها، حملات راکتی به اربیل عراق تا حدی موجب شد که خریداران در بازار فعالتر شوند.
از نگاه آنها ممکن بود برخی از کشورهای خارجی بخواهند این حملات را به ایران نسبت دهند؛ امریکه میتواند در راه لغو تحریمها موانع جدیدی را ایجاد کند.
در کنار خبر حمله راکتی به اربیل، دستهای از معاملهگران باور داشتند، پیش از توقف اجرای پروتکلالحاقی توسط ایران بهتر است که در موقعیت فروش قرار نگیرند.
آنها تصور میکنند، طرفهای غربی نسبت به این اتفاق احتمالی حساسیت نشان خواهند داد و ممکن است آمریکا بخواهد در واکنش به توقف دیدارهای سرزده نمایندگان آژانس انرژی هستهای از ایران، دست به یک اجماع بینالمللی علیه ایران بزند.
روز دوشنبه اخباری منتشر شد که این دست از نگرانیهای بازیگران افزایشی به سرعت کنار رفته بود. در آن مقطع زمانی، معاملهگران به نقل از سایت الجزیره عنوان کردند که گزینه دولت بایدن برای احیای برجام، صدور «بیانیه تصمیم متقابل تهران و واشنگتن و تعهد بازگشت کامل به برجام»، پیش از مذاکره بر سر شروط و جدول زمانی است.
این خبر برای بازار بسیار اهمیت داشت و شدت فروشها را بالا برد. با این حال، هیچ منبع معتبر دیگری به آن نپرداخت، در نتیجه اثر آن به سرعت در بازار تحلیل رفت و نگرانیهای گذشته بار دیگر رفتار معاملهگران ارزی را تحتتاثیر قرار داد.
بازار در شرایط کنونی در وضعیت نااطمینانی قرار دارد؛ در صورتیکه اخبار جدیدی را دریافت کند که نشان از توافق احتمالی ایران و آمریکا بدهد، بهسرعت راه نزولی را در پیش خواهد گرفت، ولی طولانیتر شدن دوره تحریمها نیز بر تعداد خریداران بازار ارز خواهد افزود.
در فضای نااطمینانی و پرنوسان، معاملهگران بهراحتی حاضر نیستند بر روی خرید یا فروش ریسک کنند. آنها در صورتیکه در موقعیت یا فروش قرار بگیرند، بهسرعت حاضر به خروج از بازار هستند و کمتر کسی به قصد سفتهبازی میانمدت به معاملات وارد میشود.
واکنش بازارساز نسبت به نوسانات روزهای اخیر دلار خنثی بوده است. صرافیهای بانکی قیمت فروش دلار خود را چند روز است که روی عدد 24هزار و ۹۸0 تومان ثابت نگه داشتهاند.
زمانیکه قیمت دلار در بازار آزاد افزایشی میشود و از صرافیهای بانکی فاصله بیشتری پیدا میکند، تقاضای کاذبی برای خرید ارز از صرافیها شکل میگیرد. در برخی از روزها برای تهیه ارز ارزان از صرافیهای بانکی، صف خرید شکل گرفته است.
با این حال قیمت دلار نتوانسته است از سد 26 هزار و 300 تومانی عبور کند. در صورتیکه مرز یادشده شکسته شود، دلار میتواند تا 27 هزار و 500 تومان افزایش پیدا کند. اسکناس آمریکایی برای قرار گرفتن در مسیر نزولی نیاز دارد که سطح 25 هزار و 400 تومانی را از دست بدهد.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه