پنجشنبه ۶ دى ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

ثبت 942 میلیون دلار مازاد تراز تجاری در دو ماهه نخست سالجاری/ افزایش 22 درصدی صادرات غیرنفتی
تراز تجارت خارجی کشورمان در دو ماهه نخست سال‌جاری مثبت شد و با ثبت942 میلیون دلار مازاد تراز تجاری، صادرات غیرنفتی کشورمان 22 درصد افزایش یافت.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از گمرک ایران، در دو ماهه نخست سالجاری صادرات انواع کالاها به غیر از پتروشیمی و میعانات گازی رشد قابل توجهی داشت و با40 و 54 صدم درصد افزایش به 4 میلیارد و 391 میلیون دلار رسید.

این در حالی است که صادرات پتروشیمی با رشد یک و 19 درصد به 2 میلیارد و 318 میلیون دلار و صادرات میعانات گازی با افزایش 10 و 54 صدم درصد به یک میلیارد و 29 میلیون دلار رسید.

بنابراین گزارش، مجموع صادرات و واردات غیر نفتی ایران در دو ماهه اول سال‌جاری بالغ بر 14 میلیارد و 536 میلیون دلار بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 11 درصد افزایش داشته است.

صادرات
بر اساس گزارش دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات گمرک ایران، صادرات غیرنفتی ایران در این مدت به 7 میلیارد و 739 میلیون دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به میزان 21 و 93 صدم درصد افزایش داشت. 
سال گذشته در همین مدت 6 میلیار د و 347 میلیون دلار کالا به خارج از کشور صادر شده بود.

براساس این گزارش صادرات کالاهای غیرنفتی به ایرانی به چین در دو ماهه نخست سال‌جاری نسبت به سال گذشته 2 و 94 صدم درصد افزایش یافته است.

صادرات غیرنفتی ایران به امارات متحده عربی و عراق به ترتیب با افزایش 44 و 67 صدم درصدی و 11 و 9 صدم درصدی همراه شد و شاهد افت 14 و 54 صدم درصدی صادرات کشورمان به هند بوده‌ایم. همچنین طی این مدت میزان صادرات غیرنفتی به افغانستان 45 و 20 صدم درصد و سایر کشورها 35 و 36 صدم درصد افزایش داشته است.

بر این اساس در دو ماهه نخست سال‌جاری تشریفات گمرکی 24 میلیون و 31 هزار تن کالا در گمرکات کشور تماماً به صورت الکترونیکی و با کنترل کامل به روش هوشمند انجام شده که از این مقدار 5 میلیون و 263 هزار تن سهم واردات و 18 میلیون و 768 هزار تن سهم کالاهای صادراتی غیرنفتی بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4 و 17 صدم درصد کاهش را نشان می‌دهد.

با کمک سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی در حال حاضر اطلاعات تمامی کالاهای وارداتی و صادراتی در بانک اطلاعات تجارت خارجی کشور به تفکیک جزیی‌ترین اطلاعات ثبت می‌شود.

واردات
این گزارش می‌افزاید؛ در دو ماهه نخست سال‌جاری به میزان 6 میلیارد و 797 میلیون دلار انواع کالا وارد کشور شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 49صدم درصد افزایش را نشان می‌دهد. 

عمده‌ترین کالاهای صادراتی
اقلام عمده صادراتی کشورمان در دو ماهه نخست سال 97 به ترتیب شامل میعانات گازی به ارزش یک میلیارد و 29 میلیون دلار، پروپان مایع شده به ارزش 335 میلیون دلار، روغن‌های سبک و فرآورده‌ها بجز بنزین 274 میلیون دلار، پلی‌اتیلن گریدفیلم به ارزش 232 میلیون دلار، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده به ارزش 203 میلیون دلار بوده است. سهم سایر کالاها 4 میلیارد و 391 میلیون  دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 40 و 54 صدم درصد افزایش را نشان می‌دهد.

اقلام عمده وارداتی
اقلام عمده وارداتی در دو ماهه نخست سال‌جاری نیز به ترتیب شامل قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با 333 میلیون دلار، ذرت دامی به ارزش 296 میلیون دلار، لوبیای سویا به ارزش 248 میلیون دلار، برنج به ارزش 184 میلیون دلار، و اجزا و قطعات ماشین‌آلات و دستگاه‌ها به ارزش 144 میلیون دلار بوده است.

عمده‌ترین خریداران کالاهای ایرانی
عمده‌ترین خریداران کالاهای ایرانی در دو ماهه نخست سال‌جاری به ترتیب شامل چین به ارزش یک میلیارد و 451 میلیون دلار، امارات متحده عربی با یک میلیارد و 371 میلیون دلار، عراق با یک میلیارد و 162 میلیون دلار، افغانستان با 577 میلیون دلار و هند با 460 میلیون  دلار و سایر کشورها به ارزش 2 میلیارد و 718 میلیون دلار بوده است. 

کشورهای عمده صادرکننده کالا به ایران
کشورهای عمده صادرکننده کالا به ایران در مدت یادشده به ترتیب شامل کشورهای چین با یک میلیارد و 736 میلیون دلار، امارات متحده عربی با 986 میلیون دلار، جمهوری کره با 423 میلیون دلار، آلمان 357 میلیون  دلار، ترکیه با 353 میلیون دلار بوده است.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟