جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

روش های بین المللی حمل محموله (FOB, CIF, CFR,...)
روش های بین المللی حمل محموله های صادراتی و وارداتی در این مطلب به شرح زیر آمده است:

 گروه E - تحویل کالا در نقطه عزیمت در مبدأ: 

​EXW (مخفف Ex Works): تحویل کالا در نقطه عزیمت در مبدأ ( محل کار).

گروه F – تحویل کالا به خریدار بدون پرداخت کرایه حمل در مبدأ : 

​FCA (مخفف Free Carrier): تحویل کالا به حمل کننده در مبدأ ( تحویل کالا داخل کامیون، ریل و هواپیما). با توجه به اینکه محل تحویل کشور خریدار باشد، بارگیری با خریدار است و نقطه ریسک می‌باشد. هزینه حمل و بیمه با خریدار است. عقد قرارداد حمل و بیمه با خریدار (نه الزاما).

FAS (مخفف اصطلاح Free Alongside Ship): تحویل کالا در کنار کشتی در مبدأ. محل خاتمه ریسک فروشنده کنار کشتی در بندر است. هزینه حمل و بیمه با خریدار است. عقد قرارداد حمل و بیمه و بازرسی با خریدار است.

FOB (مخفف اصطلاح Free On Board): تحویل کالا در عرشه کشتی در مبدأ. فروشنده وقتی کالا را از روی نرده کشتی عبور داد ریسک خود را خاتمه داده‌است. هزینه حمل و بیمه با خریدار است. عقد قرارداد حمل از بندر تحویل و بیمه و بازرسی با خریدار است.

​گروه C - تحویل کالا در مبدأ به خریداربا پرداخت کرایه حمل : 

CFR (مخفف اصطلاح Cost and Freight): ارزش و کرایه حمل تا مقصد. C&F سابق است ولی مخصوص حمل دریایی .کالا وقتی از روی نرده کشتی عبور می‌کند (بارگیری می‌شود) مسئولیت فروشنده خاتمه می‌یابد. هزینه بیمه با خریدار است. هزینه حمل با فروشنده‌ است. عقد قرارداد بیمه با خریدار است و عقد قرارداد حمل با فروشنده.

CIF (مخفف اصطلاح Cost, Insurance and Freight): ارزش، بیمه و کرایه حمل تا مقصد. مخصوص حمل دریایی است. کالا وقتی از روی نرده کشتی بارگیری می‌شود مسئولیت فروشنده خاتمه می‌یابد. هزینه حمل و بیمه با فروشنده‌است. عقد قرارداد حمل و بیمه با فروشنده‌ است.

CPT (مخفف اصطلاح Carriage Paid To): تحویل با پرداخت کرایه حمل تا مقصد. حمل مرکب ولی بیشتر برای طرق زمینی یا هوایی استفاده می‌شود. ریسک و مسئولیت فروشنده زمانی که کالا را تحویل اولین حمل کننده می‌دهد خاتمه می‌یابد. هزینه حمل با فروشنده تا نقطه معین طبق قرارداد. هزینه بیمه خریدار. عقد قرارداد بازرسی با خریدار است.

CIP (مخفف اصطلاح Carriage and Insurance Paid to): تحویل با پرداخت کرایه حمل و بیمه تا مقصد. روش حمل مرکب است. ریسک و مسئولیت فروشنده زمانی که کالا را به نقطه توافق شده می‌رساند خاتمه میابد. هزینه بیمه و حمل با فروشنده‌ است. عقد قرارداد بیمه و حمل با فروشنده‌ است. عقد قرارداد بازرسی با خریدار است.

​گروه D - تحویل کالا در مقصد: 

DAF (مخفف اصطلاح Delivered At Frontier): تحویل در مرز ( مرز تعیین شده ).

DES (مخفف اصطلاح Delivered Ex Ship): تحویل در عرشه کشتی ( در مقصد ).

DEQ (مخفف اصطلاح Delivered Ex Quay): تحویل در اسکله ( در مقصد ).

DDU (مخفف اصطلاح Delivered Duty Unpaid): تحویل در مقصد بدون پرداخت حقوق و عوارض گمرکی.

DDP (مخفف اصطلاح Delivered Duty Paid): تحویل در مقصد با پرداخت حقوق و عوارض گمرکی.

اسناد مورد نیاز حمل (اینویس و پکینگ لیست):

یکی از مهمترین اسناد و مدارکی که می بایست جهت حمل و نقل بین المللی یک محموله تهیه کنیم، سیاهه تجاری خرید (Invoice) و لیست عدل بندی (Packing List) است که در اصلاح عموم آن را به اینویس و پکینگ لیست می شناسیم.

طبق قانون تهیه این اسناد بر عهده فروشنده کالا است، فروشنده باید اطلاعاتی از قبیل نوع، ماهیت کالا، تعداد، ابعاد، کد تعرفه گمرکی، ارزش هرقلم کالا، ارزش کل  محموله و … را در قالب Invoice و Packing List (اینویس و پکینگ لیست) جهت صدور مجوز صادرات به گمرک ارائه دهد، ضمنا فروشنده ملزم است این اسناد را ممهور کرده و به امضا شخص مجاز در شرکت خود برساند.

بدین ترتیب صحت اطلاعات درج شده در صورتحساب و لیست عدل بندی (اینویس و پکینگ لیست) را تضمین می‌کند.

منبع: پتال پلیمر

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 99%

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه
همایون کریمی پنجشنبه ۶ آبان ۱۴۰۰
عرض ادب ؛

توضیحات مفید و کاربردی هستند ارسال پاسخ
امير عربستانى جمعه ۲۳ آذر ۱۳۹۷
سلام، وقت بخير
لطفا بفرماييد كه در حال حاضر چه موقع و چطور ميشه پول رو به فروشنده پرداخت كرد؟ ارسال پاسخ
مرتضی دهدشتی یکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۹
سلام دوست عزیز بسته یه نوع قرارداد وتوافق بدست امده دارد اما اموزه به علت محدودیت های انتقال ارز وقطع سیستم سوئفت معولا نوع پرداخت بصورت T/Tانتقال تلگرافی است .که شما در سه مرحله واریز میکنید 1-30%پیش پرداخت در مقابل دریافت پروفرما اینویس 40%د مقابل کد رهگیری حمل (شماره بارنامه)و30درصد باقیمانده درمقابل همه اسناد دیگر مثل اصل بارنامه،گواهی مبدا،پکینگ لیست،گواهی کنترل کیفیت کالا،وبیمه حمل همه اسناد توسط تلکس ریلیز به نماینده (agent)معرفی شده در قسمت راست بارنامه به ادرس شما تحویل داده میشود ودر زمان ورود کشتی به بندر مقصد توسط نماینده کشتیرانی برای شما ترخیصیه صادر میکند امیدوارم کمکی کرده باشم موفق باشید خدا نگهدار
مینا لواسانی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۷
ممنون خیلی خوب بود ارسال پاسخ

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
بسپار تجارت آسیا؛ تولید و صادرات کامپاندهای پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟