wikiplast.ir
فرزین: بسته ۲۰۰ همتی برای تامین نقدینگی واحدهای تولیدی در نظر گرفته ایم
به گزارش ویکی پلاست به نقل از ایرنا، «محمدرضا فرزین» در نشست مشترک با رئیس، اعضای هیات رییسه و روسای کمیسیونهای ۲۰ گانه اتاق ایران این مطلب را بیان کرد و گفت که در حال برنامه ریزی تامین نقدینگی لازم هستیم.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: میخواهیم خود بانک مرکزی در این خصوص ورود کند تا گشایش هایی در تامین نقدینگی واحدهای تولیدی بزرگ و به ویژه واحدهای کوچک و متوسط (SME ها) ایجاد شود.
وی در خصوص ارز گفت: بیش از یک سال است که به دنبال پایه ریزی سیاست های خود در حوزه ارزی هستیم و ارز را در یک بازار توافقی یا مبادله ای خواهیم برد و مبنی بر حراج قیمت شکل خواهد گرفت.
فرزین گفت: پیمان سپاری قانون مبارزه با قاچاق است و با راه اندازی بازار مبادله ای ، دیگر محدودیت های فعلی را نخواهیم داشت که به ثبات بازار ارز کمک می کند.
رئیس کل بانک مرکزی افزود: در حوزه صادراتی نیز اقداماتی طراحی شده است تا گشایش هایی در این زمینه نیز ایجاد شود.
تشریح مشکلات تجار توسط رییس اتاق ایران
«صمد حسن زاده» رئیس اتاق ایران نیز در این نشست گفت: چکیده ای از ۵۶۰ نماینده اتاق در این نشست حضور دارند.
وی افزود: چندین موضوع مهم وجود دارد که همواره بوده است که نوسانات نرخ ارز یکی از آنها است و بانک مرکزی التهابات نرخ ارز را به حداقل رسانده است.
وی پیمان سپاری ارزی را دیگر مشکل تجار خواند و گفت: نابسامانی و نا ترازی در این بخش وجود دارد و شرایط برای واحدهای تولیدی دشوار است چرا که با هزینه های آزاد در داخل تولید می کنند و به ۶ کشور صادر می کنند که در بازگرداندن ارز حاصل از صادرات به کشور به دلیل تفاوت قیمت با مسکلات جدی روبرو هستند.
حسن زاده معضل دیگر واحدهای تولیدی را تورم خواند و گفت: نهایت تلاش را در این مدت بانک مرکزی با کنترل نقدینگی انجام داده است اما این تهدید همچنان ادامه دارد و ما از بانک مرکزی میخواهیم با کارهای کارشناسی تهدیدها را کاهش دهد.
وی گفت: ۲۰ کمیسیون تخصصی داریم ضمن اینکه مرکز پژوهش های اتاق هم فعالیت گسترده ای برای رفع نارسایی ها کارهای مطالعاتی را انجام میدهند.
حسن زاده گفت: اتاق و تشکل ها همواره در خدمت جامعه اقتصادی ایران بوده است تا فضای کسب و کار هر روز مناسبتر از قبل باشد.
رئیس اتاق ایران به مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی اشاره کرد وگفت: فرصتی باقی نمانده که بانک ها برای واحدهای تولیدی در نظر بگیرند ضمن اینکه در آخر سال مشکلات نقدینگی واحدهای تولیدی دوچندان است و انتظار داریم بانک ها به کمک واحدهای تولیدی بیایند.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه