جمعه ۱۶ آذر ۱۴۰۳

زرین نپتا

نمایشگاه پلاستیک | استانبول تویاپ ترکیه

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

روند بررسی و پرداخت خسارت‌های برقی آغاز شد
سخنگوی صنعت برق گفت: با ایجاد ارتباط مکانیزه میان سامانه بیمه توانیر و شرکت بیمه‌گر از مجموع ۲۲۰۰ پرونده ثبت‌شده نسبت به بررسی بخشی قابل‌ملاحظه از پرونده‌ها اقدام شده است و مبلغ ۳۰میلیارد تومان نیز آماده پرداخت است.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق با اشاره به عبارت بیمه همگانی درج‌شده در قبوض برق گفت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل اجرایی بیمه همگانی در سال 1400، در قبوض برق و براساس قانون‌ دو نوع حق بیمه شامل «بیمه خسارت مشترکان» و «بیمه همگانی» لحاظ شده است که این مبلغ به‌منظور  جبران خسارت‌ها از مشترکان اخذ می‌شود و شرکت توانیر صرفاً موظف به درج، وصول و پرداخت آن به‌ترتیب به شرکت بیمه‌گر و صندوق بیمه همگانی است.

وی خاطرنشان کرد: براساس قانون، صندوق موظف است نسبت به پرداخت بیمه پایه به هموطنانی که دچار بلایای طبیعی از جمله؛ سیل، زلزله، رانش زمین و... می‌شوند کمک بلاعوض داشته باشد.

سخنگوی صنعت برق ادامه داد: بر این اساس در سال اول 10 درصد تأمین مالی صندوق توسط مردم و 90 درصد توسط دولت انجام خواهد شد و هرساله 10 درصد به سهم مردم اضافه و 10 درصد از سهم دولت کم می‌شود.

مدیرعامل شرکت توانیر تصریح کرد: وزارتخانه‌های نیرو و نفت موظفند براساس ماده 12 قانون الحاق 2، بابت خسارات جانی و مالی ناشی از آتش‌سوزی، انفجار و مسمومیت، از طریق برگزاری مناقصه، شرکت بیمه‌گر را برای پرداخت خسارت به زیان‌دیدگان تعیین کنند.

سخنگوی صنعت برق خاطر‌نشان کرد: براساس ماده 6 قانون بودجه سال 1402 به‌ازای هر واحد مسکونی مبلغ 200 تومان و هر واحد تجاری 2000 تومان در ماه، در شهرها و 50 درصد این مبلغ در روستاها به‌منظور «بیمه خسارت مشترکان» در قبوض برق درج و پس از وصول در حسابی نزد خزانه‌داری کل نگهداری می‌شود و متناسب با ارائه گزارش‌های شرکت بیمه‌گر، به حساب خسارت‌دیدگان پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: در سال 1402 شرکت بیمه آرمان برنده مناقصه بود که بر اساس گزارش‌های اعلامی از مجموع 5700 پرونده خسارت ثبت‌شده، تمامی پرونده‌ها مورد بررسی قرار گرفته است که حدود 90 میلیارد تومان در وجه خسارت‌دیدگان پرداخت یا آماده پرداخت است.

رجبی مشهدی تصریح کرد: حدود 260 میلیارد تومان خسارت نیز مربوط به پرونده‌های دارای نقص مدرک است که با تکمیل شدن مدارک مورد نیاز توسط زیان‌دیدگان، شرکت بیمه‌گر موظف به پرداخت خسارت است.

مدیرعامل توانیر در عین حال با بیان اینکه مبلغ حق بیمه براساس قانون در سال جاری به‌ازای هر واحد خانگی 300 تومان و هر واحد تجاری 3000 تومان است، خاطرنشان کرد: در سال 1403 نیز با توجه به انعقاد قرارداد در ابتدای مهر ماه (با شرکت بیمه دانا) و ایجاد ارتباط مکانیزه میان سامانه بیمه توانیر و شرکت بیمه‌گر از مجموع 2200 پرونده ثبت‌شده نسبت به بررسی بخشی قابل‌ملاحظه از پرونده‌ها اقدام شده است و مبلغ 30 میلیارد تومان نیز آماده پرداخت است.

رجبی مشهدی یادآور شد: با توجه به روند بررسی و پرداخت خسارت که از آبان‌ماه شروع شده است پیش‌بینی می‌گردد در بهمن‌ماه پرونده‌های سال 1403 به‌روز خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به قانون بودجه سال 1403 گفت: از مجموع 10 هزار میلیارد تومان نقدینگی صندوق، 3 هزار میلیارد تومان آن توسط مردم (از طریق قبوض برق جمع‌آوری شده) و 7 هزار میلیارد تومان نیز توسط دولت تأمین می‌شود و به‌ازای هریک از زیان‌دیدگان مبلغ 100 میلیون تومان کمک بلاعوض توسط صندوق داده خواهد شد.

وی درباره مبلغ پرداختی بیمه همگانی مشترکان خانگی در قبوض برق گفت: براساس جزء 2 ماده 6 قانون بودجه سال 1403، به‌ازای هر اشتراک خانگی در سال مبلغ 90 هزار تومان از طریق قبض برق اخذ می‌شود که این مبلغ حداکثر طی 6 قبض (به‌ازای هر قبض 15 هزار تومان) وصول و مستقیماً به حساب صندوق بیمه همگانی واریز می‌شود.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟