به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، دبیرخانه همایش فرصتهای فرهنگی و اقتصادی ایران و عمان، محمد امیرعبداللهیان دبیر همایش «معرفی فرصتهای فرهنگی و اقتصادی ایران و عمان» با اشاره به برگزاری این رویداد در روز ۳۰مهرماه در مرکز همایشهای صدا و سیما، اظهار کرد: این همایش بهعنوان یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی و اقتصادی کشور با حمایت و مشارکت نهادها، سازمانها و شرکتهای دولتی و خصوصی فعال در حوزههای مختلف فرهنگی، اقتصادی، علمی و پزشکی، زیستبوم بازار ارز و سرمایهگذاری کشور جهت ارائه توصیفی و تصویری کامل از قابلیتها، ظرفیتها و شرایط کلان اقتصادی دو کشور، تقارن و تبادل اطلاعات فعالان اقتصادی و ایجاد زمینههای تحول در مسیر توسعه اقتصادی دو کشور برگزار میشود.
وی گفت: معرفی قابلیتهای نهادهای علمی و فرهنگی و مالی، توانمندیها و دستاوردهای بازار سرمایه، رونق اقتصادی دو کشور، افزایش ظرفیتها برای رقابت بازار ارز و سرمایه فیمابین دو کشور با بازارهای مشابه منطقه و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در طرحهای کلان علمی، فرهنگی و اقتصادی، جلب مشارکت بخشخصوصی و سرمایهگذاران داخلی و خارجی، ارائه جدیدترین روشهای تامین مالی برای طرحهای سرمایهگذاری و تبادل اطلاعات فنی و تجاری از مهمترین اهداف برگزاری این همایش است.
امیرعبداللهیان افزود: این همایش فرصتی منحصربهفرد برای مشارکتکنندگان داخلی و خارجی در دستیابی به اطلاعات عمومی و تخصصی حوزههای مختلف و گوناگون بازار سرمایه کشورمان ایجاد میکند که طی برگزاری ملاقاتها و جلسات، فرصتی را در اختیار گروهها و اصناف داخلی قرار خواهد داد تا به معرفی ظرفیتهای تولیدی و خدماتی خود بپردازند و از این طریق به پویایی و همافزایی هرچه بهتر کسبوکار خود اهتمام ورزند.
وی بیان کرد: عنصر اعتماد طی چند دههگذشته، در مناسبات ایران و عمان منجر به فراهمکردن زمینه و زیرساخت مطمئن برای توسعه همکاریها در عرصههای مختلف و نزدیکی مواضع و رویکردها نسبت به تحولات مختلف منطقهای و بینالمللی شدهاست.
رایزنیهای مستمر و تبادل هدفمند هیاتها، میان دو کشور همواره در جریان است و این موضوع، روابط جمهوریاسلامی ایران و سلطنت عمان را متمایز از بسیاری از کشورهای منطقهکرده که اکنون از رشد قابلتوجهی نیز برخوردار شدهاست.
وی با یادآوری اینکه روابط اقتصادی ایران و عمان با صادرات مواد شوینده و روغن در سال۱۳۴۹ آغاز شد،اعلام کرد: حجم مبادلات اقتصادی بین ایران و عمان درسال ۲۰۱۰ بیش از ۵۰۰میلیون دلار بوده که این رقم در سال۲۰۲۲ به بیش از ۲میلیارد دلار رسیدهاست. از دلایل اصلی رشد اقتصادی ایران و عمان کمیسیون مشترک اقتصادی بین این دو کشور در ۲۰ سالگذشته است.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه