به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، نکته قابل توجه این است که برخی از افراد حاضر در بازار بهرغم باز نگه داشتن بنگاههای خود مایل به فروش نیستند.
رسانههای غیر رسمی و محافل مجازی ارزی و طلایی در روزهای اخیر خبر از اعتصاب بازار میدهند. بهنظر میرسد فعالان آزاد تمایلی به فروش داراییهای خود در سطوح قیمتی حال حاضر ندارند. به عقیده این افراد، روند کاهشی نرخ ارز و طلا بهگونهای است که درصورت فروش داراییها دچار ضرر میشوند. روز گذشته با بررسی میدانی از حوالی میدان فردوسی و خیابان کریمخان، بازار سکه و ارز تهران، اکثریت بنگاههای فروش سکه در این محدوده شهر باز بودند؛ اما گفتوگو با فعالان این بنگاهها حاکی از عدم تمایل آنها به معامله است.
به گفته برخی از این افراد، نرخهای حال حاضر محل مناسبی برای تبدیل ارز و طلا به ریال نیست. مشاهدات نشان میدهد که این افراد به دلایل گوناگون بنگاه خود را به حالت غیر فعال درمیآورند و از عرضه کلان خودداری میکنند.
اما از سوی دیگر به عقیده تحلیلگران روند افزایشی هفتههای اخیر تنها به سبب تشدید ریسکهای نظامی در منطقه بوده و در نظر گرفتن قلههای قیمتی بهعنوان نرخ مرجع بازار بدون در نظر گرفتن تخلیه شدن انتظارات تورمی امری اشتباه است. این افراد معتقدند که نرخ حال حاضر با قیمتهای اسفند سال گذشته و همینطور نرخ روزهای ابتدایی سال تناسب دارد و این نشان میدهد بازار از هیجانات عبور کرده است.
یک روز سبز برای بازار
روند کاهشی نرخ ارز در بازار روز گذشته اصلاح شد؛ درحالیکه پولهای خارجی در روزهای اخیر افت نرخهای چشمگیری را تجربه کرده بودند، روند بازار در روز گذشته افزایشی شد.
هر برگ اسکناس دلار که در روز یکشنبه با ورود به کانال 60هزار تومانی در رقم 60هزار و 600تومان به فروش میرسید، در طی معاملات روز دوشنبه افزایشی 400تومانی را ترجبه کرد و روی مرز 61هزار تومان معامله شد. همچنین قیمت یورو و پوند نیز در روز گذشته به ترتیب با 300 و 450تومان افزایش در ارقام 65هزار و 500تومان و 76هزار و 600تومان معامله شدند. روند بازار سکه طلا نیز در روز گذشته مشابه نرخ ارز بود.
هر قطعه سکه طلا طرح جدید در عصر دیروز با رشد قیمت 180هزار تومانی نسبت به نرخ روز دوشنبه به رقم 40میلیون و 780هزار تومان رسید. قیمت نیمسکه در روز گذشته 300هزارتومان کاهش داشت. هر قطعه ربع سکه نیز با رشد 100هزار تومانی در رقم 14میلیون و 500هزار تومان داد و ستد شد.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه