یکشنبه ۲ دى ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

پیشخوان خبر
۱۷ مرداد ۱۴۰۲ 0 248

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران

تکذیب توقف ارز سهمیه‌ای

تکذیب توقف ارز سهمیه‌ای
بررسی‌های به‌عمل آمده حاکی از آن است که روز گذشته شایعه‌ای مطرح شد مبنی بر اینکه فرآیند تخصیص ارز سهمیه‌ای از روز‌های ابتدایی هفته جاری با مشکل مواجه شده است. این گزارش مدعی شد برخی صرافی‌های رسمی که تا پیش از این اقدام به فروش ارز توافقی می‌کردند ارائه ارز توافقی را متوقف کرده‌اند.‌

به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، روز گذشته اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد» ضمن تکذیب ادعاهای مطرح شده در خصوص توقف تخصیص ارز سهمیه‌ای در روزهای اخیر، تاکید کرد: بانک مرکزی و مرکز مبادله ایران در چارچوب ضوابط تخصیص ارز سهمیه‌ای سرفصل تامین نیازهای ضروری‌(کد ٥٦) که قبلا ابلاغ شده، ارز مورد نیاز بازار را تامین می‌کند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

مصطفی قمری‌وفا، روابط عمومی بانک مرکزی نیز از تشکیل یک جلسه میان تعدادی از صرافان و اعضای بانک مرکزی در عصر روز یکشنبه خبر داد. قمری‌وفا گفت: «جلسه نمایندگان صرافی‌های بانکی و تضامنی سراسر کشور از جمله مدیران بیش از ۵۰ شرکت صرافی با معاونان ارزی و نظارت ‎بانک مرکزی امروز عصر برگزار شد.

هدف از این جلسه، همفکری سازنده با سیاستگذار و هم‌اندیشی و تعاملات فنی و تخصصی در بازار ارز بود.» این در حالی است که در روز‌های گذشته اخباری مبنی بر انحلال کانون صرافان کشور منتشر شد. فرآیند تخصیص ارز توافقی از ماه‌های ابتدایی سال جاری دچار تغییر و تحولات جدی شد.

از مهم‌ترین این تغییرات می‌توان به الزام ایجاد حساب ارزی توسط خریدار و واریز مبلغ توسط صرافی به آن حساب ارزی اشاره کرد که این امر توانست تا حدود قابل توجهی از فعالیت‌های سودجویانه در بازار بکاهد. حال باید دید توقف فروش ارز سهمیه‌ای ارتباطی با اخبار انحلال کانون صرافان دارد یا خیر و نتیجه جلسه مسوولان بانک مرکزی با صرافی‌های مجاز چه تاثیری در فرآیند تخصیص ارز سهمیه‌ای خواهد داشت. دیروز دوشنبه 16 مرداد ماه روند نرخ شاخص ارزی در معاملات غیر رسمی بازار ارز تهران افزایشی بود.

هر برگ از این اسکناس آمریکای در واپسین معاملات نقدی روز یکشنبه با 120 تومان کاهش نسبت به نرخ‌های پیشین به رقم 49 هزار و 480 تومان رسیده بود که در بازار روز گذشته این افت قیمت جبران شد و نرخ دلار مجددا در رقم 49 هزار و 600 تومان (مانند نرخ پایانی روز شنبه) ثبت شد.

پس از حرکت ناموفق نرخ دلار به سمت سطوح قیمتی کانال 50 هزار تومانی، حال به‌نظر می‌رسد کانال 49 هزار تومانی محل توافق طرفین عرضه و تقاضای بازار بر سر قیمت دلار است. گفتنی است که نرخ دیگر ارز‌های شاخص بازار در روز گذشته برخلاف روند نرخ دلار کاهشی بود. قیمت سکه طلا طرح جدید نیز در شرایطی که دو برادر کوچک‌تر دچار افت قیمت شدند، 60 هزار تومان گران شد و در رقم 28 میلیون و 700 هزار تومان معامله شد. در این میان نیم سکه 100 هزار تومان و ربع سکه 50 هزار تومان افت داشتند.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟