به گزارش ویکی پلاست به نقل از ایرنا، بر اساس آمار گمرک، ارزش صادرات غیرنفتی کشور از ابتدای امسال تا ۱۰ دی ماه به ۹۷میلیون و ۸۴۳هزارتن به ارزش ۴۳میلیارد و ۸۸میلیون دلار رسیدکه از نظر وزنی ۲درصد و از نظر ارزشی ۱۹درصد رشد را در مقایسه با مدت مشابه سالگذشته نشان میدهد. همچنین از ابتدای فروردین تا دهم دی ماه امسال ۲۸میلیون و ۱۸۰هزارتن به ارزش ۴۴میلیارد و ۳۳۷میلیون دلار انواع کالا وارد کشور شده که به لحاظ ارزش ۷/ ۱۴درصد و از نظر وزنی ۱۰درصد نیز رشد داشته است.
اقلام عمده صادراتی ایران در این مدت به ترتیب گاز طبیعی مایعشده به ارزش ۶میلیارد و ۷۸۳میلیون دلار و سهم ارزشی ۷۴/ ۱۵درصد، پروپانمایعشده به ارزش سهمیلیارد و ۱۱۰میلیون دلار و سهم ارزشی ۲۲/ ۷درصد، متانول به ارزش یکمیلیارد و ۸۷۱میلیون دلار و سهم ارزشی ۳/ ۴درصد، بوتان مایعشده به ارزش یکمیلیارد و ۸۲۷میلیون دلار و سهم ارزشی ۲/ ۴درصد و پلیاتیلن گرید فیلم به ارزش یکمیلیارد و ۳۶۳میلیون دلار و سهم ارزشی ۱/ ۳درصد بودهاست.
بر اساس آمار گمرک ایران در این مدت ۶/ ۴۶درصد از ارزش کل صادرات ایران مربوط به پتروشیمیها و ۱۶درصد مربوط به میعانات گازی بودهاست. اقلام عمده وارداتی در این مدت، شامل ذرت دامی به ارزش ۲میلیارد و ۶۱۳میلیون دلار و سهم ارزشی ۸/ ۵درصد، برنج به ارزش یکمیلیارد و ۷۲۲میلیون دلار و سهم ارزشی۸/ ۳درصد، دانه سویا به ارزش یکمیلیارد و ۵۱۹میلیون دلار و سهم ارزشی ۴/ ۳درصد، گندم معمولی به ارزش یکمیلیارد و ۴۵۴میلیون دلار و سهم ارزشی ۲/ ۳درصد، گوشی تلفنهمراه به ارزش یکمیلیارد و ۲۶۶میلیون دلار و سهم ارزشی ۸/ ۲درصد و روغن دانه آفتابگردان به ارزش ۹۴۵میلیون دلار و سهم ارزشی ۱/ ۲درصد بودهاست.
در این مدت مهمترین مقاصد صادراتی ایران به ترتیب پنج کشور چین با ۱۱میلیارد و ۸۵۵میلیون دلار و سهم ارزشی ۵/ ۲۷درصد، عراق با هشتمیلیارد و ۶۳۱میلیون دلار و سهم ارزشی ۳/ ۲۰درصد، ترکیه با ۶میلیارد و ۴۱۹میلیون دلار و سهم ارزشی ۹/ ۱۴درصد، اماراتمتحدهعربی با چهارمیلیارد و ۶۰۰میلیون دلار و سهم ارزشی ۶/ ۱۰درصد و هند با یکمیلیارد و ۴۷۴میلیون دلار و سهم ارزشی ۴/ ۳درصد بودهاند.
بر همین اساس پنج کشور عمده مبدا واردات نیز از ابتدای فروردین ماه تا دهم دی ماه امسال به ترتیب شامل اماراتمتحدهعربی با ۱۳میلیارد و ۶۴۹میلیون دلار و سهم ارزشی ۷/ ۳۰درصد، چین با ۱۱میلیارد و ۵۲۱میلیون دلار و سهم ارزشی ۹/ ۲۵درصد، ترکیه با چهارمیلیارد و ۶۳۵میلیون دلار و سهم ارزشی ۴/ ۱۰درصد، هند با ۲میلیارد و ۲۴۹میلیون دلار و سهم ارزشی ۷/ ۵درصد و آلمان با یکمیلیارد و ۳۹۹میلیون دلار و سهم ارزشی ۱/ ۳درصد انجامشدهاست.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- دستورالعمل جامع نحوه اخذ ضمنانت نامه بانکی در تمام رویه های گمرکی در سال ۱۴۰۲
- نرخ ارز محاسبه ارزش گمرکی کالاهای وارداتی و صادراتی متفاوت شد
- بازی تجارت روی کاغذ
- کاهش حقوق گمرکی مواد اولیه، واسطه ای و ماشین آلات به یک درصد
- دستورالعمل جدید چگونگی ارزیابی کالا توسط گمرک ابلاغ شد + متن کامل
- تکنیک گمرک برای حمایت از صنایع
- بخشنامهها علیه رونق تجارت | روند رو به افزایش دستورالعملهای گمرکی ادامه دارد