جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳

زرین نپتا

نمایشگاه پلاستیک | استانبول تویاپ ترکیه

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

اعلام آمار تجارت خارجی از سوی گمرک
بر اساس اعلام گمرک تجارت خارجی کشور از ابتدای امسال تا ۱۰ دی ماه به بیش از ۸۸‌میلیارد دلار رسید‌که نسبت به مدت مشابه سال‌گذشته ۱۷‌درصد رشد را نشان می‌دهد.

 به گزارش ویکی پلاست به نقل از ایرنا، بر اساس آمار گمرک، ارزش صادرات غیرنفتی کشور از ابتدای امسال تا ۱۰ دی ماه به ۹۷‌میلیون و ۸۴۳‌هزار‌تن به ارزش ۴۳‌میلیارد و ۸۸‌میلیون دلار رسید‌که از نظر وزنی ۲‌درصد و از نظر ارزشی ۱۹‌درصد رشد را در مقایسه با مدت مشابه سال‌گذشته نشان می‌دهد. همچنین از ابتدای فروردین تا دهم دی ماه امسال ۲۸‌میلیون و ۱۸۰‌هزار‌تن به ارزش ۴۴‌میلیارد و ۳۳۷‌میلیون دلار انواع کالا وارد کشور شده که به لحاظ ارزش ۷/ ۱۴درصد و از نظر وزنی ۱۰‌درصد نیز رشد داشته است. 

اقلام عمده صادراتی ایران در این مدت به ترتیب گاز طبیعی مایع‌شده به ارزش ۶‌میلیارد و ۷۸۳‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۷۴/ ۱۵درصد، پروپان‌مایع‌شده به ارزش سه‌میلیارد و ۱۱۰‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۲۲/ ۷درصد، متانول به ارزش یک‌میلیارد و ۸۷۱‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۳/ ۴‌درصد، بوتان مایع‌شده به ارزش یک‌میلیارد و ۸۲۷‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۲/ ۴درصد و پلی‌اتیلن گرید فیلم به ارزش یک‌میلیارد و ۳۶۳‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۱/ ۳درصد بوده‌است.  

بر اساس آمار گمرک ایران در این مدت ۶/ ۴۶درصد از ارزش کل صادرات ایران مربوط به پتروشیمی‌‌‌‌‌‌‌ها و ۱۶‌درصد مربوط به میعانات گازی بوده‌است.  اقلام عمده وارداتی در این مدت، شامل ذرت دامی به ارزش ۲‌میلیارد و ۶۱۳‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۸/ ۵درصد، برنج به ارزش یک‌میلیارد و ۷۲۲‌میلیون دلار و سهم ارزشی۸/ ۳درصد، دانه سویا به ارزش یک‌میلیارد و ۵۱۹‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۴/ ۳‌درصد، گندم معمولی به ارزش یک‌میلیارد و ۴۵۴‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۲/ ۳درصد، گوشی تلفن‌همراه به ارزش یک‌میلیارد و ۲۶۶‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۸/ ۲درصد و روغن دانه آفتابگردان به ارزش ۹۴۵‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۱/ ۲درصد بوده‌است.

 در این مدت مهم‌ترین مقاصد صادراتی ایران به ترتیب پنج کشور چین با ۱۱‌میلیارد و ۸۵۵‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۵/ ۲۷درصد، عراق با هشت‌میلیارد و ۶۳۱‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۳/ ۲۰‌درصد، ترکیه با ۶‌میلیارد و ۴۱۹‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۹/ ۱۴درصد، امارات‌متحده‌عربی با چهار‌میلیارد و ۶۰۰‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۶/ ۱۰‌درصد و هند با یک‌میلیارد و ۴۷۴‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۴/ ۳درصد بوده‌‌‌‌‌‌‌اند.

بر همین اساس پنج کشور عمده مبدا واردات نیز از ابتدای فروردین ماه تا دهم دی ماه امسال به ترتیب شامل امارات‌متحده‌عربی با ۱۳‌میلیارد و ۶۴۹‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۷/ ۳۰درصد، چین با ۱۱‌میلیارد و ۵۲۱‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۹/ ۲۵درصد، ترکیه با چهار‌میلیارد و ۶۳۵‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۴/ ۱۰درصد، هند با ۲‌میلیارد و ۲۴۹‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۷/ ۵درصد و آلمان با یک‌میلیارد و ۳۹۹‌میلیون دلار و سهم ارزشی ۱/ ۳درصد انجام‌شده‌است.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟