
شما هم چنین فراخوانی از سامانه جامع تجارت دریافت کرده اید؟
یکی از تولیدکنندگان استان خراسان رضوی با ارسال پیامی به ویکی پلاست گفت: روز گذشته (شنبه 4 تیرماه 1401) فراخوانی با شرح زیر را از سامانه جامع تجارت دریافت کرده است:

پیش بینی دوازدهمین قیمت پایه سال 1401 + جدول
قبل از مراجعه به جدول مقایسه ای حتما این نکته را در نظر داشته باشید که این جدول، صرفا گمانه زنی ویکی پلاست از قیمت های پایه جدید است و ضروری است تولیدکنندگان، حتما پس از انتشار قیمت های پایه، توسط دفتر توسعه صنایع پایین دستی، نسبت به برنامه ریزی خرید اقدام کنند.

تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی تا 24 ژوئن 2022
جدول تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی و قیمت خوراک منتهی به 24 ژوئن 2022 (جمعه 3 تیر ماه 1401) را در این پست بخوانید.

اُفت معاملات/ قیمت ها کاهشی می شود؟
ثبات نسبی قیمت دلار، نزولی شدن قیمت نفت، پنج هفتهای بودن ماه و پایان یافتن سهمیه ها و ورود قریب الوقوع عرضه های تلفیقی، رقابت و قیمت ها را در هفته پایانی خرداد، پایین کشید و معاملات 5.800 تن نسبت به هفته قبل کمتر شد. در این پست به بررسی بازار محصولات پتروشیمی در هفته پایانی خرداد می پردازیم.

زمان شروع عرضه های تلفیقی مشخص شد
بر اساس مصوبات جلسه مدیریت بازار کالاهای پایه، مقرر شده بود اولین عرضه تلفیقی پت بطری و پت نساجی در هفته منتهی به 2 تیرماه 1401 انجام شود.

تمدید مهلت اظهارنامه مالیاتی مشاغل ابلاغ شد
از سوی سازمان امور مالیاتی، بخشنامه تمدید مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی ابلاغ شد.

تغییر در نحوه عرضه های بورس کالا از هفته آینده
بورس کالای ایران از ثبت و تایید عرضه های مربوط به تالار پتروشیمی، از طریق سامانه جدید عرضه از روز شنبه 4 تیر خبر داد.

رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ سه شنبه 31 خرداد 1401
در این پست، میزان رقابت، قیمت کف و سقف محصولات پتروشیمی در بورس کالای سه شنبه 31 خرداد 1401 را بخوانید.

عدم عرضه روغن DOP به علت ابطال معاملات 2EH/ زمان نامعلوم عرضه تلفیقی!
بعد از دو نوبت ابطال معاملات کالای دی اتیل هگزانول، امروز هیچ عرضه ای برای DOP انجام نشده است.

نکات مهم + عرضه های محصولات پتروشیمی در بورس کالا؛ سهشنبه 31 خرداد 1401
شرکت بورس کالای ایران، عرضه های محصولات پتروشیمی در روز سهشنبه 31 خرداد 1401 را اعلام کرد.

65.2 درصد عرضه ها معامله شد/ آمار معاملات محصولات پتروشیمی؛ دوشنبه 30 خرداد 1401
از مجموع 26 هزارو 342 تن عرضه محصولات پتروشیمی امروز در بورس کالا، 17 هزار و 177 تن معامله انجام گرفت و میزان درصد معاملات به عرضه 65.2 درصد شد.

رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ دوشنبه 30 خرداد 1401
در این پست، میزان رقابت، قیمت کف و سقف محصولات پتروشیمی در بورس کالای دوشنبه 30 خرداد 1401 را بخوانید.
پربازدیدترین مطالب
- چسباندن مواد پلاستیکی پلی اتیلن
- حقوق و دستمزد 1404 کارگران تعیین شد/ افزایش 45 درصدی + جدول حقوق
- اعلام قیمت پایه محصولات پتروشیمی تا 17 فروردین 1404 + دانلود قیمت ها
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ دوشنبه 20 اسفند 1403
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ سهشنبه 21 اسفند 1403