پتروشیمی اروند
قبل از تماس، لطفا توجه داشته باشید شماره تماس سایت، ارتباطی به پتروشیمی ها ندارد و مربوط به سایت ویکی پلاست است.
شرکت پتروشیمی اروند
شركت پتروشيمي اروند بـزرگتـريـن توليد كننده زنجيره پـي وي سـي جهـان در راستاي آرمان هاي خودكفايي و توسعه صنعتي و با هدف تامين مـواد اوليه صنايع پايين دستي مورد نياز بازارهاي داخلي و خارجي در سايت 3 منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي و در زميني به مساحت 108 هكتار احداث گرديده است. از اهداف مهم اين پروژه صنعتي واقتصادي توليد محصولات با ارزش همچون محصول S-PVC با توليد ساليانه 300000 تن پلي و ينيل كلرايد به روش سوسپا نسيون و محصول E-PVCبا توليد ساليانه 40000 تن پلي وينيل كلرايد به روش امولسيون ،كاستيك برمبناي خلوص 100 درصد به ميزان 634000 تن در سال وتامين گاز كلر براي تعدادي از پتروشيمي هاي منطقه ويژه به ميزان 186700 تن درسال ، آب ژاول به مقدار 16260 تن در سال و اتيلن دي كلرايد به ميزان 329300 تن در سال جهت تامين نياز بازارهاي داخلي وصادرات به خارج از كشور در نظر گرفته شده است.
قرارداد اجراي طرح مذكور به صورت EP پس از برگزاي مناقصه و انتخاب شركت Uhde آلمان و سازه از ايران به عنوان پيمانكاران فازهاي مهندسي و تامين تجهيزات پروژه در تاريخ 19 آبان ماه 1382 منعقد گرديد. نمك صنعتي واتيلن خوراك اصلي بوده كه نمك به ميزان 1300000تن از طريق درياچه هاي نمك در شهر بندرامام خميني (ره) از تسويه دركارخانه شستشوي نمك و تبديل به آب نمك با استفاده از خط لوله به طول 22 كيلومتربه پتروشيمي اروند انتقال داده مي شود. در كارخانه كلرآلكالي پتروشيمي اروند آب نمك به روش الكتروليز به گاز كلر وهيدروژن تبديل مي شود. شركت پتروشيمي اروند علاوه بر توليدات محصولات پتروشيمي متعهد است رسالت خودرا در زمينه حفظ ونگهداري محيط زيست به انجام رساند و به همين دليل از تكنولوژي مدرن در واحد كلر آلكالي به منظور عدم استفاده از جيوه استفاده گرديده است.
گاز كلر توليدي علاوه بر مصرف به عنوان خوراك در مجتمع هاي پتروشيمي غدير، كارون ، خوزستان ، وبندرامام ، به كارخانه EDC/VCM ارسال شده وبه همراه اتيلن دريافتي از خط اتيلن غرب ابتدا به محصول EDC وسپس به محصول VCM تبديل ميگردد. محصول VCM به كارخانه PVC ارسال شده ودر واحد هاي توليدي به محصولات S- PVC و E-PVC تبديل ميشود.
جهت تكميل اين زنجيره توليد ، تعدادي پروژه تحت عنوان پروژه هاي پيش نياز تعريف شده است. اين پروژها عبارتنداز واحد شستشوي نمك ، خطوط انتقال آب نمك ، واحد تغليظ اسيد سولفوريك ، برجهاي خنك كننده ، افسايت ، واحد اكسيژن ، خطوط لوله وارسال محصول از مجتمع پتروشيمي اروند تا اسكله شماره 2 وتاسيسات غير صنعتي مي باشد.
كاربرد محصولات اين مجتمع در توليد انواع لوله ها ، شيلنگ ها ، عايق هاي حرارتي ، لوازم آشپزخانه ، تهيه مواد شوينده ، اسباب بازي ، ضد عفوني كننده ها وپاك كننده هاي صنعتي در صنايع نساجي و پتروشيمي مي باشد .
به طور كلي واحد هاي E.PVC و S.PVC شامل بخش هاي زير مي باشد:
1-بخش تامين خوراك (VCM and Demineralized Water Supply )
2-بخش محلول سازي و تهيه كاتاليست ها (Dissolving )
3-بخش پليمر اسوين (Polymerization )
4-بخش گاز زدايي (Degassing )
5-بخش خشك كردن و بسته بندي (Drying and Bagging )
خوراك اصلي كارخانه پي وي سي، توليدي در كارخانه EDC/VCM مي باشد.
استفاده از فناوري جديد شركت Vionnlit در فرايند توليد pvc باعث افزايش كيفيت و باز دهي محصول توليدي مي گردد.
در كارخانه s.pvc خوراك VCM دريافتي از واحد EDC/VCM در ناحيه 410 (بخش تامين خوراك)، آبگيري شده و به ناحيه پليمرزاسيون واحد S.PVC شامل 6 راكتور Batch مي باشد كه به دليل كاربرد تكنولوژي intercooler در ساختمان راكتورها باعث كاهش هزينه توليد و افزايش كارايي اين بخش گرديده است.
در بخش پليمرزاسيون واحد PVC.S.PVC به روش سوس پانسيون و در راكتو رهاي پليمريزاسيون توليد مي گردد.ضمنا علاوه بر خوراك VCM تعداد زيادي ماده شيميايي به عنوان كاتاليست، Dispersant و ... همراه با VCM به راكتورها تزريق مي گردد.
سوسپانسون خروجي از راكتورها پس از عبور از برج هاي گاز زدايي به بخش خشك كننده ها وارد مي شود و توسط سانترفيوژها، آبگيري و به سمت خشك كن ها مي رود.
سوسپانسون توليدي در راكتورها وارد سانترفيوژها شده و آبگيري مي شود. كيك حاصله در مرحله بعد در خشك كن ها وبه وسيله هواي داغ خشك مي گردد. نهايتا پودر PVC به بخش بسته بندي و انبار ارسال مي گردد.
در كارخانه E-PVC اكثر مراحل فرايندي كه منجر به توليد PVC مي گردد مشابه كارخانه S-PVC است. در اين كارخانه فرايند پليمرزاسيون به صورت پيوسته انجام مي شود. خوراك VCM به همراه مواد شيميايي ديگر وارد راكتورها مي گردند.
بخش پليمرزاسيون واحدE-PVC شامل 3 راكتور مي باشد كه به صورت مداوم كار مي كند. در اين راكتورها فرايند توليد PVC به صورت امولوسيون مي باشد.
در اين راكتورها فرايند توليد pvc به صورت امولوسيون مي باشد.VCM در اين راكتورها به PVC تبديل شده و لاتكس توليدي به صورت پيوسته به بخش گاز زدايي و سپس به بخش خشك كن ها ارسال مي گردد.
لاتكس غليظ 50% در خشك كن ها توسط هواي داغ خشك به پدر PVC تبديل مي گردد.
پودر مذكور پس از غربال و كنترل سايز دانه بندي به سمت سيلوها ارسال شده و در نهايت بسته بندي مي گردد.
براي توليد E.PVC و S علاوه بر خوراك ورودي مواد مصرفي ديگري نيز به عنوان مواد افزودني و يا كاتاليست استفاده مي شود كه عمده آنها عبارتند از:
Dispersent Agent و كاتاليست ها
Emulsifier, stabilizer inhibitor, CrosslinkingStopper Defoamer و.. در يك مقايسه كلي دو كارخانه S.PVC و E.PVC مي توان گفت: در بخش خشك سازي S.PVC با استفاده از سانترفيوژها كيك PVC ، آبگيري ميشود و در واحد E.PVC با استفاده از تكنولوژي Membrane لاتكس تغليظ شده و در هر دو واحد جهت دستيابي به پودر از هواي گرم و خشك استفاده مي شود. سپس پودر توليدي جهت سايز بندي غربال مي شوند و پس از ذخيره در سيلوها نهايتا بسته بندي و انبار مي شود.
سال تاسیس
شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس متشکل از شرکتهای تولیدی، مهندسی، بازرگانی، سرمایهگذاری، آموزشی و خدماتی بهعنوان بزرگترین هلدینگ تخصصی پتروشیمی در سال 1389 با مدیریت دولتی بهصورت سهامی عام تاسیس و در سال 1392 در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی از مدیریت دولتی به بخش خصوصی واگذار گردید.
مالکیت
شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس 79 درصد، صندوق بازنشستگی و رفاه کارکنان صنعت نفت 20 درصد، سرمایه گذاری غدیر 1 درصد.
موقعیت جغرافیایی
منطقه ویژه اقتصادی در زمینی به مساحت 108 هکتار احداث شده است.
سرمایه
400.000.000.000ریال
گواهینامه های استاندارد دریافتی
ISO 29001 - EFQM - ISO 9001 - OHSAS 18001 - ISO 14001 - ISO 50001
محصولات تولیدی شرکت
تولیدات اصلی (هزار تن در سال)
کاربردهای اصلی محصولات
صنایع شوینده، تولید حلال های صنعتی، صنایع قند و شکر، صنایع کاغذسازی، تصفیه آب و پساب، تولید جوهر نمک، تهیه مواد ضدعفونی کننده و پاک کننده صنعتی و ... .
نمودار تولید
عنوان گرید | دیتاشیت | قیمت / نمودار |
پی وی سی - ( PVC) | ||
E 6644-Arvand | ||
E 7044 Arvand | - | |
E 7242 Arvand | - | |
E 7244 Arvand | - | |
E6834 arvand | ||
PVC S65 Arvand | ||
PVC S7042 Arvand |
پتروشیمی ها
- اروند
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- عدم عرضه پتروشیمی اروند به دلیل تعمیرات اضطراری + نامه تغییر کف عرضه
- تولید گرید E7544 برای نخستین بار در کشور
- وزارت نفت موافقت خود با طرح توسعهی پتروشیمی اروند را اعلام کرد
- افزایش 300 درصدی سود پتروشیمی اروند
- عرضه اولیه پتروشیمی اروند در آینده نزدیک
- نشست انجمن پی وی سی و پتروشیمی اروند
- افزایش 250 هزار تنی تولید محصولات پتروشیمی اروند
- خودکفایی در تولید ماده اولیه کیف و کفش چرم/ EPVC پتروشیمی اروند جایگزین نمونه کرهای شد
- تخفیف 5 درصدی اروند برای خریدهای بالای 500 تنی pvc
- پتروشیمی اروند حساب جدید معرفی می کند
پربازدیدترین مطالب
- اعلام قیمت پایه محصولات پتروشیمی تا 4 آذر 1403 + دانلود قیمت ها
- تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی تا 15 نوامبر 2024
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ سه شنبه 22 آبان 1403
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ سه شنبه 29 آبان 1403
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ دوشنبه 28 آبان 1403