نسین نیازی نیز از همان دوران نوجوانی با حضور در کارگاه تولیدی پدرش با فضای کار او و چگونگی انجام کارهای ساختمانی و تولید قطعات مورد نیاز ساختمان آشنا شد و این علاقه به مرور در درون او ایجاد شد و در سال های بعد به همراه پدر و برادرش، وارد کارهای تولیدی شدند.
چون پدر او در کار معماری اهل فن بود، این موجب شد تا علاقه به کار قطعات پیش ساخته و سبک سازی در او شکل بگیرد.
شرکت پتروشیمی بانیار پلیمر توسط اعضای خانواده نیازی مدیریت می شود. نسین نیازی اکنون ریاست هیات مدیره شرکت را برعهده دارد و پدر ایشان آقای آنه محمد نیازی به عنوان مدیرعامل شرکت حضور دارد. دیگر اعضای خانواده نیز علاوه بر عضویت در هیئت مدیره دارای سمت های مختلفی در این واحد تولیدی هستند.
شرکت بانیار در سال 1379 تصمیم به راه اندازی کارخانه تولید قطعات پلاستوفوم گرفت که در آن دیوارهای پیش ساخته تولید می شد و در این روند با مواد پلیمری درگیر شد.
اما گرید مورد نیاز آنها در داخل کشور تولید نمی شد، بنابراین شروع به واردات مواد اولیه کردند. در سال 1386 کارخانه پلاستوفوم بانیار دچار آتش سوزی شد و کامل از بین رفت ، اما مدیران این واحد تولیدی توانستند دوباره آن را بازسازی و راه اندازی کنند.
در سال 1389 و در پی شدت گرفتن تحریمها و دشوار شدن واردات مواد اولیه مورد نیاز کارخانه، تصمیم به تولید مواد اولیه پلی استایرن انبساطی در داخل کشور گرفتند و با انجام کارهای مقدماتی سرانجام در سال 1391 کار اجرایی این واحد تولیدی آغاز شد و در آذرماه 1392 به بهره برداری رسید.
خط تولید مواد اولیه پلی استایرن شرکت در ابتدا 60 هزار تن بود و بعد خط تولید دیگری در پایان سال 1396 به آن اضافه شد که اکنون ظرفیت تولید این واحد به 160 هزار تن رسیده است.