جمعه ۲۰ تير ۱۴۰۴

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

جزئیات دستور بانک مرکزی درباره فعالیت بانک ها و برداشت پول نقد
بانک مرکزی اعلام کرد که فعالیت بانک‌ها در روز یک‌شنبه ۲۵ خرداد طبق روال عادی انجام می‌شود.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از همشهری، در پی آغاز جنگ ایران و اسرائیل و افزایش تنش‌ها در منطقه، شایعاتی در فضای مجازی درباره ممنوعیت برداشت پول نقد از بانک‌ها و تعطیلی نظام بانکی کشور منتشر شده است.

مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست‌جمهوری از ۲ روز گذشته آماده‌باش سایبری سراسری اعلام کرده بود که تا ۳۱ خردادماه ادامه دارد. در همین راستا و با آغاز حملات نظامی رژیم صهیونیستی به برخی نقاط در خاک ایران اینترنت در بخش‌هایی از کشور با محدودیت‌هایی موقت مواجه شده است. در این میان شایعه تعطیلی بانک‌ها برای حفظ امنیت نقل و انتقال پول و جلوگیری از حمله به زیرساخت‌های شبکه بانکی داغ شده است.

بانک مرکزی با رد این ادعاها، بر تداوم فعالیت عادی بانک‌ها و تأمین پایدار نیازهای ارزی کشور تأکید کرده است. از مردم خواسته شده است تا اخبار را تنها از منابع رسمی پیگیری کرده و از دامن‌زدن به شایعات در فضای مجازی خودداری کنند.

وضعیت فعالیت بانک‌ها در روز یک‌شنبه ۲۵ خرداد

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی درباره فعالیت بانک‌ها در روز یکشنبه گفت: تابع نظر دولت هستیم و چون تاکنون نظر جدید اعلام نشده، بنابراین فعالیت بانک ها مانند گذشته خواهد بود.

همچنین شایعات منتشر شده مبنی بر ممنوعیت برداشت وجه نقد یا تعطیلی شعب بانکی را بی‌اساس است. روز گذشته محمدرضا فرزین، رییس بانک مرکزی اعلام کرده بود: نظام بانکی کشور فعال است و هیچ‌گونه محدودیتی در خدمات بانکی از جمله برداشت وجه نقد وجود ندارد.

فرزین همچنین از آمادگی کامل شعب بانکی برای خدمت‌رسانی به مردم خبر داد و خاطرنشان کرد که تمامی خدمات بانکی، از جمله نقل و انتقالات، برداشت و واریز وجه، ارائه خدمات اعتباری و ارزی، طبق روال گذشته در حال انجام است.

۴۰۰ میلیون دلار برای تأمین ارز کالاهای اساسی

روز جمعه ۲۳ خرداد به منظور تقویت هرچه بهتر ذخایر کالاهای اساسی کشور، رئیس‌کل بانک مرکزی دستور تخصیص معادل یک میلیارد دلار ارز برای تامین واردات این کالاها را صادر کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۴۰۰ میلیون دلار آن، کارسازی شد و مابقی هم طی روزهای آینده تامین می‌شود.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
شرکت سالار شیمی؛ تأمین‌کننده مواد پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟