شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

7 نشانه ی هشدار دهنده که از مسموم بودن فرهنگ شرکت بالقوه ی شما خبر می دهد
آیا تا به حال برای شرکتی با فرهنگ سمی کار کرده اید که زندگی شخصی و کاری شما را نیز تحت تاثیر قرار دهد؟ بسیاری از افراد، چنین شرایطی را تجربه کرده اند؛ حال اگر شما در میان این افراد نیستید، می توانید به دنبال این نشانه ها باشید و در روز مصاحبه، تصمیم درستی را اتخاذ کنید.

جان وایت، بنیانگذار و مدیر اجرایی Social Marketing Solutions می گوید: "چند سال قبل، یک پست را در لینکدین منتشر کردم که 600.000 بازدید کننده داشت و 5000 کامنت دریافت کرد.

در آن پست، داستان یک محیط کاری مسموم را بازگو کردم که در آن، تمامی کارمندان بخشی که من در آن کار می کردم، توسط رئیس خودپسند خود اخراج شدند و دیگران نیز تا 6 ماه بعد، از کار خود استعفا دادند. نمی توان تصور کرد که این کمپانی، چه هزینه ای را در قبال این تعداد از اخراج و استعفا متحمل شد."

نشانه هایی وجود دارند که در روز مصاحبه می توان با دقت بیشتری به دنبال آنها بود. شاید ترجیح دهید که این نشانه ها را نادیده بگیرید؛ اما به یاد داشته باشید که ورود به چنین محیط های کاری با افکار و فرهنگ مسموم، می تواند تاثیر چشمگیر و غیر قابل انکاری را در زندگی شخصی و کاری شما به وجود آورد؛ استرس بالا، حملات اضطرابی، بی خوابی، کمبود انگیزه ی حرفه ای و آسیب روابط شخصی از جمله ی این تاثیرات مخرب هستند.

این کار می تواند آینده ی شغلی شما را نیز به مخاطره بیاندازد و حتی سلامت جسم شما را نیز تحت تاثیر قرار دهد. اگر این 7 نشانه را در طول مصاحبه های خود نادیده نگیرید، دردسرهای زیادی را از سر می گذرانید؛

1. رئیس آینده ی شما در طول مصاحبه، کارمندان فعلی خود را تخریب می کند

گاهی اوقات در مصاحبه های شغلی، رئیس یا فردی که با شما مصاحبه می کند، هیچ نکته ی مثبتی را درباره ی تیم کارکنان فعلی خود به زبان نمی آورد و دائما از آنها بد گویی می کند. این افراد با توجه به رزومه ای که ارائه کرده اید، از شما تعریف می کنند؛ اما همان رویکرد اشتباه را با پرسنل فعلی خود دارند.

گرگ استاکر، نویسنده ی Avoiding the Corporate Death Spiral در این باره می گوید: "از آنها بپرسید که مشکلات این شرکت چیست و فکر می کنند چه دلایلی آنها را به وجود آورده است. اگر در پاسخ به این سوال، تقصیر را به گردن دیگر افراد فعال در آن سازمان انداختند، به ویژه کسانی که در تیم همان فرد مصاحبه کننده فعالیت می کنند، بنابراین مشخص می شود که این فرد، نمی تواند به دیگران اعتماد کند."

به خودتان لطف کنید و از کار کردن در این محیط های کاری اجتناب کنید.

2. رئیس آینده ی شما به عنوان یک فرد خود شیفته ظاهر می شود

اگر رئیس آینده ی شما در طول مصاحبه ی کاری، دائما درباره ی خودش صحبت کند، این احتمال وجود دارد که خود شیفته و یا از خود راضی باشد. کار کردن برای رئیس های خود پسند به این معناست که تلاش های شما نادیده گرفته خواهد شد. علاوه بر این، آنها از هر فرصتی استفاده می کنند که اعتبار موفقیت و دستاوردهای شما را به نام خود بزنند و شما را از خوشنامی و اعتبار آن، محروم کنند.

3. فرد مصاحبه کننده، دیرتر از ساعت مشخص شده حاضر می شود

حضور به موقع سر قرارها نشان می دهد که فرد مورد نظر، سازمان یافته و منظم است. افرادی که دیرتر از معمول حاضر می شوند، با عدم برنامه ریزی خود، شما را نیز تحت تاثیر قرار می دهند و این احتمال وجود دارد که اصلا رزومه ی شما را مطالعه نکرده باشند. اخلاق غیر حرفه ای این افراد، شما را متعجب خواهد کرد.

4. آمار نشان می دهد که این شرکت، تعداد استعفا و اخراج زیادی داشته است

به یاد داشته باشید که قبل از ارسال رزومه و مصاحبه، درباره ی تعداد استعفا از کار این شرکت و یا بخش مورد نظر خود، تحقیق کنید. شاید بتوانید برخی از کارکنان سابق این شرکت را در لینکدین پیدا کنید. بیشتر افراد فعال در لینکدین، از کمک کردن به شما خوشحال خواهند شد. این نشانه را اصلا دست کم نگیرید.

5. آنها به شدت از شما می خواهند که این شغل را قبول کنید

گاهی اوقات، فردی که با شما مصاحبه می کند، شما را تحت فشار قرار می دهد که حتما این موقعیت شغلی را قبول کنید. آنها به شدت تلاش می کنند که این کار انجام شود. گاهی اوقات دائما با شما تماس می گیرند و حتی با مشخص کردن یک محدوده ی زمانی، شما را به تصمیم گیری سریع تر مجبور می کنند.

6. مطمئن نیستید که ارزش شما با شرکت در یک راستا باشد

اگر بعد از انجام مصاحبه و تحقیقات خود، ارزش شرکت را زیر سوال برده اید، پس از سازگار بودن آن با ارزش های خود اطمینان ندارید. با دقت به این فکر کنید که آیا کار کردن برای شرکتی که با ارزش و میزان توانایی های شما سازگار نباشد، می تواند باعث خوشحالی شما شده و شما را در مسیر موفقیت قرار دهد؟

میزان تلاش های خود را اندازه گیری کرده و مطمئن شوید که شرکت، ارزش این همه تلاش را دارد یا خیر. به انرژی درونی خود اعتماد کنید و این نشانه ها را دست کم نگیرید.

7. نامه ی قرارداد، خطاهایی را به همراه دارد

برای مثال، میزان حقوقی که در قرارداد مشخص شده، نباید کمتر از اندازه ی توافقی باشد، حتی اگر بعدا بتوانید با تماس ها و گفتگوهای بیشتر، این میزان را اصلاح کنید. این یکی از روش های اجرای کسب و کار آنهاست؛ آنها همین روش را با مشتریان خود نیز به کار می برند.

به یاد داشته باشید که پول همه چیز نیست.

گاهی اوقات شما تمامی این نشانه ها را تنها به یک دلیل نادیده می گیرید؛ پول. شرایط مالی در زندگی شخصی شما باعث می شود که چنین تصمیمات اشتباهی را اتخاذ کنید. اما به یاد داشته باشید که این مبلغ در آینده می تواند برای بازیابی سلامتی و خوشحالی از دست رفته ی شما هزینه شود.

پول بیشتر همیشه هیجان انگیز است؛ اما تنها گزینه ای نیست که در پروسه ی پیدا کردن کار باید در نظر گرفته شود.

منبع: یوکن

 


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

درج کارت ویزیت شرکت من

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
بسپار تجارت آسیا؛ تولید و صادرات کامپاندهای پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟