پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

16 رفتار کارفرما که باعث نارضایتی کارمندان می‌شود
یک رهبر موفق باید نیازها و خواسته‌های کارمندان خود را بشناسد. هم‌چنین، توجه به کارکنان یک کسب و کار و ایجاد ارتباط موثر با آن‌ها اهمیت زیادی دارد.

حتما با مواردی مواجه شده‌اید که اکثر کارفرماها به برخی از کارمندان‌شان توجه بیشتری دارند و این کارمندان حقوق، تعطیلات و ارتقا بیشتری دریافت می‌کنند. جالب است بدانید، خیلی از همین کارفرماها حتی اسم برخی از کارمندان‌شان را نمی‌دانند.

نتایج پژوهشی نشان می‌دهد کارمندان حتی بیشتر از حقوق غیرمنصفانه و احساس بی‌ارزشی، از این‌که کارفرمایشان اسم آن‌ها را نمی‌داند آزرده‌خاطر هستند.

1. به مشکلات و اختلافات آن‌ها توجهی نمی‌شود

خیلی از کارمندان گله‌مندند که‌بخش نیروی انسانی شرکتی که در آن مشغول کار هستند، به مشکلات و اختلافات آن‌ها هیچ رسیدگی نمی‌کند.

تحقیقی که در این زمینه انجام شد نشان داد، تقریبا یک‌چهارم کارمندان اعلام کردند عملکرد بخش نیروی انسانی محل کارشان در حل مشکلات و اختلافات رضایت‌بخش نیست.

2. کارمند سخت کار می‌کند، مدیر به اعتبار و سرمایه می‌رسد

اغلب کارمندان ساعت‌ها سخت کار می‌کنند و از تلاش‌های آن‌ها هیچ قدردانی نمی‌شود، بلکه تنها به اعتبار کارفرما اضافه می‌شود.

این مساله برای کارمندان تاسف‌بار است. در یک نظرسنجی 17 درصد کارمندان گفتند کارفرمایشان با ایده‌های آن‌ها اعتبار زیادی پیدا می‌کند اما آن‌ها هیچ بهره‌ای از ایده‌ی خودشان نمی‌برند.

3. امکان پیشرفت در کار وجود ندارد

یکی از مسائل تاسف‌باری  که اغلب کارمندان با آن مواجه می‌شوند، نبود یک سیستم پشتیبانی جامع است که به آن‌ها کمک کند در کارشان پیشرفت کنند. بنابر نظرسنجی، تنها 41 درصد کارمندان با قطعیت اعلام کردند کارفرمایشان به آن‌ها کمک می‌کند در شغل‌شان پیشرفت کنند.

4. کارفرما اشتیاق و انگیزه‌ای در آن‌ها ایجاد نمی‌کند

انگیزه و اشتیاق برای کار از عواملی است که باعث افزایش بهره وری کارمندان می‌شود؛ اما اغلب کارفرماها توجهی به این مساله ندارند.

در یک پژوهش، تنها 35 درصد کارمندان اعلام کردند کارفرمایشان برای آن‌ها الهام‌بخش است و کمک می‌کند با اشتیاق زیاد به کارشان بپردازند.

5. از کارمندان به اندازه کافی قدردانی نمی‌شود

در کسب و کارهای نوپا، ارتباط بین کارمندان و کارفرما اهمیت زیادی دارد. فقدان یک ارتباط موثر بین کارمندان و مدیران، باعث بروز مشکلاتی می‌شود.

یکی از مشکلاتی که به دنبال عدم ارتباط قوی بین مدیران و کارمندان به وجود می‌آید، این است که از کارمند به اندازه کافی قدردانی نمی‌شود. نتایج یک نظرسنجی نشان داد 63 درصد کارمندان احساس می‌کردند به قدر کافی به خاطر دست‌آوردهایشان از آن‌ها قدردانی نمی‌شود.

6. توجهی به استراحت کارمندان نمی‌شود

نظرسنجی جدیدی نشان داد 80 درصد مدیران ادعا می‌کنند به استراحت کارمندان اهمیت زیادی می‌دهند و به اندازه‌ی کافی به آن‌ها مرخصی می‌دهند.

69 درصد آن‌ها هم گفتند خودشان کارمندان را ترغیب می‌کنند که گاهی به خودشان استراحت دهند و از کار دست بکشند.

اما گفته‌ی کارمندان نشان می‌دهد ادعای مدیران اغراق‌آمیز است. 67 درصد کارمندان گفتند هرگز چنین حرفی از کارفرمایشان نشنیده‌اند یا در زمان درخواست مرخصی، با مخالفت آن‌ها مواجه شده‌اند.

خیلی از کارمندان حتی در تعطیلات هم احساس می‌کردند در محل کار هستند و هیچ لذتی از تعطیلات نمی‌بردند. بنا بر تحقیقی، دو سوم کارمندان اظهار کردند در تعطیلات هم مجبور شده‌اند کار کنند.

7. کارمندان وظایف مشخصی ندارند

وقتی کارمندان ندانند دقیقا چه وظیفه‌ای دارند و چه کاری باید انجام دهند، چطور می‌توانند عملکرد خوبی از خود نشان دهند؟ بنا بر یک نظرسنجی، 57 درصد کارمندان از این‌که کارفرمایشان دستورات مشخصی به آن‌ها نمی‌دهد گله داشتند.

8. خیلی از مدیران برای کارمندان وقت نمی‌گذارند

یکی دیگر از مسائلی که کارمندان از آن گله‌مندند این است که کارفرماها به اندازه کافی برای کارمندان وقت نمی‌گذارند. در تحقیق دیگری، نیمی از کارمندان گفتند در اغلب مواقع، مدیران برای دیدارهای دسته جمعی با کارمندان وقت دارند اما برای هر یک از آن‌ها به طور جداگانه وقت نمی‌گذارند.

9. مدیران توجه کافی به کارمندان ندارند

شاید برایتان جالب باشد بدانید برخی از کارفرماها حتی اسم کارکنان‌شان را نمی‌دانند. براساس تحقیقی، 36 درصد از کارمندان گله داشتند که مدیران هیچ اهمیتی نمی‌دهند که نام آن‌ها را بدانند.

10. مدیریت شرکت ضعیف است

مدیریت ضعیف شرکت باعث می‌شود کارمندان به دنبال شغل جدیدی باشند. نتایج یک نظرسنجی نشان داد 65 درصد افراد جویای کار، به خاطر ضعف مدیریت در محل کار قبلی‌شان به دنبال شغل جدید هستند.

11. میزان حقوق دریافتی عادلانه نیست

نتایج تحقیقی در سال 2017 میلادی نشان می‌دهد، در حدود 44 درصد مدیران و کارفرمایان معتقدند کارمندان آن‌ها به طور عادلانه حقوق می‌گیرند. اما کارمندان برخلاف آن را می‌گویند. این در حالیست که تنها 20 درصد کارمندان ادعا می‌کنند حقوق‌شان عادلانه است.

12. کارمندان احساس پوچی می‌کنند

نتایج یک گزارش نشان داد خیلی از کارمندان نه تنها از حقوق دریافتی‌شان راضی نیستند، بلکه احساس بی‌ارزش هم می‌کنند. در حدود 45 درصد کارمندان آمریکایی اعلام کردند برای شرکت‌شان باارزش‌اند، درحالی‌که 64 درصد مدیران ادعا می‌کنند به اندازه کافی از کارمندان‌شان قدردانی می‌کنند.

13. هیچ شفافیتی در شرکت وجود ندارد

شفافیت در کار، از جمله عواملی است که باعث می‌شود کارمندان یک شرکت خوشحال و راضی باشند. خیلی از شرکت‌ها خصوصا درباره پرداختی‌ها این شفافیت را به وجود نمی‌آورند.

در یک پژوهش جدید، تنها 23 درصد کارمندان اعلام کردند همه چیز در محل کارشان واضح و روشن است و در مورد تمام مسائل کاری شفافیت وجود دارد.

14. هیچ بازخوردی از مدیر نمی‌گیرند

مدیران اندکی به کارمندان‌شان بازخورد لازم را می‌دهند، هر چند این کار واقعا نیاز است. زیرا هم به کارفرما و هم به کارمند در راستای پیشرفت سازمان کمک می‌کند.

نتایج تحقیق دیگری نشان داد مدیران همان‌طور که از ارائه بازخوردهای منفی خودداری می‌کنند، از دادن بازخوردهای مثبت که به بهره‌وری کارمندان کمک می‌کند نیز اجتناب می‌کنند.

براساس یک مطالعه، 21 درصد از مدیران از دادن بازخورد منفی و 37 درصد از دادن بازخورد مثبت و منفی خودداری می‌کنند. گفته‌ی کارمندان نیز درستی این آمار را تایید می‌کند.

در تحقیق دیگری، 65 درصد کارمندان اعلام کردند واقعا به بازخوردهای بیشتری از سوی کارفرما نیاز دارند.

15. زیرنظرگرفتنِ دقیق مدیران باعث تضعیف روحیه کارمندان می‌شود

اعتماد به کارمندان و توانایی انتقال صحیح وظایف به آن‌ها از خصوصیات مدیریت قوی محسوب می‌شود. اما برخی از مدیران این کار را با زیر نظر گرفتنِ دقیق کارمندان اشتباه می‌گیرند.

خیلی از کارمندان می‌گویند کارفرمای آن‌ها تمام حرکات‌شان را زیر نظر دارند و فرصت درست کار کردن را از آن‌ها می‌گیرند.

نتایج یک مطالعه اعلام می‌کند، در حدود 69 درصد کارمندان این موضوع را تایید کرده‌اند و 68 درصد نیز می‌گویند مدیریت ذره‌بینی باعث شده روحیه‌شان در کار تضعیف شود. حتی 55 درصد کارمندان اعلام کردند بهره‌وری‌شان نیز کاهش یافته است.

16. تبعیض در محل کار باعث کاهش بهره‌روی کارمندان می‌شود

مطالعه دیگری نشان می‌دهد 56 درصد کارفرمایان حتی قبل از این‌که عملکرد کارمندان ارزیابی شود یکی از افراد محبوب‌شان را برای ارتقا جایگاه در ذهن دارند و 96 درصد نیز حتی بعد از انجام فرآیند ارزشیابی عملکرد، این ارتقا را به همان فرد مورد نظر می‌دهند. جالب است بدانید، 75 درصد کارمندان می‌گویند در محل کارشان با چنین تبعیض‌هایی مواجه شده‌اند.

مشکلات ذکر شده باعث می‌شود کارمندان در محل کار احساس نارضایتی کنند و حتی تصمیم بگیرند از کارشان فاصله بگیرند.

برخی از کارمندان برای شرکت کارآمد هستند و از دست دادن آن‌ها برای کسب و کار، گران تمام می‌شود. لازم است مدیران برای پیشرفت هر چه بیشتر کسب و کارشان و افزایش بهره‌وری کارمندان، این موارد را در نظر داشته باشند.

منبع: یوکن

 


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

درج کارت ویزیت شرکت من

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
بسپار تجارت آسیا؛ تولید و صادرات کامپاندهای پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟