جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

ورود غول های پولی به بورس برای خرید محصولات پتروشیمی/کنترل قیمتی سخت شده است
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: غول های پولی وارد بورس شده و محصولات پتروشیمی را خریداری و سپس در بازار توزیع می کنند که کنترل قیمتی در این بخش سخت است.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از خانه ملت، سعید باستانی، با اشاره به اعلام خبری مبنی بر احتمال خروج پتروشیمی ها از بورس، گفت: بورس کالا محلی شفاف برای خرید و فروش است، اما مشکلی که اخیرا برخی در بورس پتروشیمی و فلزی ها با آن مواجه شده اند این است که حداقل رقم و سبدی در بورس تعریف شده که همه قادر به خرید مستقیم از بورس نیستند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، افزود: در بورس فلزات بسته ای تعریف می شود که میلگرد 20 و آهن های سنگین در این بسته وجود دارد، بنابراین شرایط کلی به این سمت و سو است که بسیاری از مصرف کننده ها قادر به خرید محصولات از بورس نیستند، بنابراین غول های پولی وارد بورس شده و محصولات پتروشیمی را خریداری و سپس در بازار توزیع می کنند که کنترل قیمتی در این بخش سخت است.

خریداران کوچک مواد پتروشیمی باید مایحتاج خود را از بازار و واسطه خریداری کنند

وی با بیان اینکه در حال حاضر شرکت هایی وجود دارند که در خرید مایحتاج عمومی و روزانه خود از محصولات پتروشمی مانده اند، ادامه داد: این شرکت ها به عنوان نمونه 20 تن کالا می خواهند اما این 20 تن را با توجه به قوانینی که وضع شده نمی توانند خریداری کنند.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی، اظهار  داشت: این شرکت ها باید مایحتاج خود را از بازار و واسطه خریداری کنند که باید برای رفع این مشکل راه چاره ای بیندیشند، البته ساده ترین راهکار  این است که محصولات پتروشمی در بورس نباشد و در فضای خارج از بورس فعالیت شود که این راهکار برخی مزایا و معایب دارد و معایب آن بیشتر از مزایای آن است.

کشف قیمت واقعی محصولات پتروشیمی خارج از بورس امکانپذیر نیست

وی در تشریح مزایای خروج محصولات پتروشیمی از بورس، افزود: مزایای خروج این است که همه می توانند مستقیم از تولیدکننده محصولات را خریداری کنند و شرکتی از یک پتروشیمی 10 تن مواد خریداری کند و دسترسی صنایع پایین دست به میزان کمتر فراهم شود، اما مشکلی که ایجاد می شود این بوده که کشف قیمت واقعی امکانپذیر نیست و شفافیت قیمتی در بورس با خروج محصولات از آن وجود ندارد.

باستانی ادامه داد: با خروج محصولات از بورس باید پذیرفت که از یک سو دسترسی صنایع پایین دست و کسانی که میزان کالای کمی می خواهند فراهم می شود و از سوی دیگر قطعا قیمت ها تغییر یافته و  به نوعی بحث آزدسازی قیمت ها در پتروشیمی ایجاد می شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با ارائه راهکاری برای رفع مشکلات، تصریح کرد: مزایا و معایب باید در کنار یکدیگر دیده شود، بنابراین اگر راهکاری ایجاد می شد که خرید و فروش در بورس رخ دهد و عدم امکان خرید تمامی تولیدکنندگان از بورس ترمیم می شد شرایط بسیار بهتری رقم می خورد.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
بسپار تجارت آسیا؛ تولید و صادرات کامپاندهای پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟